Overpass API developpement

Text archives Help


Re: [overpass] v0.7.54.9 breaks down


Chronological Thread 
  • From: Igor Brejc < >
  • To:
  • Subject: Re: [overpass] v0.7.54.9 breaks down
  • Date: Mon, 18 Sep 2017 22:01:21 +0200

Hi,

Just to let you know the services are running for 24 hours without problems. I've tried logging off, pm-suspending it and I didn't notice any problems. Nice work!

Cheers,
Igor

On Sun, Sep 17, 2017 at 6:51 PM, Igor Brejc < > wrote:
Nice catch! It makes sense, because the deletion occurred during the time I was logged off the machine (and those two systemd units run as that same, non-system account). I have configured that configuration setting that was mentioned in the solution, I'll restart the service from scratch and let you know.

Thank you,
Igor

On Sun, Sep 17, 2017 at 6:30 PM, mmd < > wrote:
Am 17.09.2017 um 17:55 schrieb Igor Brejc:
> On Sun, Sep 17, 2017 at 9:13 AM, mmd
> <
> <mailto: >> wrote:
>
>     Can you please post the output of:
>
>     ls -l /run/shm/osm3s_*
>
>
> There are no osm* files in that directory.
>
>     One more thing: when running lsof -p 20704  (20704 being the dispatcher
>     process id, as reported by "pidof dispatcher"), you should see what
>     happened to this file.
>
>
> Looks like it was deleted. What could be the cause of this deletion? 
>  
>

I found something interesting here, systemd seems to be the culprit:

https://askubuntu.com/questions/884127/16-04-lts-and-dev-shm-files-disappearing/884449



--








Archive powered by MHonArc 2.6.19+.

Top of page